Nya tider

Nu i april har jag utökat min fordonspark med två bilar som ska köra ut produkter inom kommun och Skaraborg. Det är en hel del arbete med att organisera. mer arbete än man kan tro faktiskt, även om det rörde sig om att ta över redan befintliga körningar.
Annars rullar det på med arbete, blir ständigt mer och mer.
Det kan vända fort, i januari såg det ut som all min körning skulle försvinna och nu har jag mer än någonsin. Både nya och gamla kunder lägger mer och mer på mina bilar. Och det är givetvis roligt. Problemet blir ju att mycket kommer på efterkälken, bla denna sida. Den blir ju tyvärr nerprioriterad.... Men jag tar nya tag....

Var i London i mitten på april, var en av alla dessa tusentals som inte kom någonstans pga ett askmoln... Fick några dagar extra i London samt Bryssel. Åkte tåg till Bryssel och sen buss till Göteborg, en upplevelse det också.
Som stad sett så tycker jag nog att den var sådär, upplevde Paris som en "mysigare" stad. Men ölen var inte äcklig när man satt på puben, det ska ju sägas i ärlighetens namn.

Och nu ska jag gå dom sista tre veckorna på MSB för att bli någorlunda färdig som brandman. En bisyssla som också tar sin beskärda del av tiden man har här på jorden.



RSS 2.0