Januari

Nu har januari gått, vilket är skönt. Nu är det bara en månad kvar till våren gör sin ankomst i mars, förhoppningsvis iallafall. Året började ju inte så bra med besked att Falköpings Mejeri förlorar sin största kund, Axfood, till Arla from årsskiftet 09-10. Vilket i sin förlängning betyder att vi transportörer blir av med våran körning, om nu inte dom hittar andra allternativ till kunder, villket jag är rätt så förhoppningsfull inför att dom gör. Kanske inte fullt ut till att börja med. Så dom nyakörningarna som dom aviserade för inför detta året blev om intet.
Har det inte hänt något på fronten till september någon gång får man nog försöka se sig om efter något nytt....

Hade lite otur med bilen igår, besöka verkstad 2 ggr på samma dag. Inte kul. Först var det en vattenslang som började läcka på morgonen nere i Jönköping. Sen på middagstid hängde sig vänster bromsok, så det var bara att åka till Scaniaverkstaden i Linköping för byte av detsamma... Det kostar på att ligga på topp...!

Annars går det sin sakta lunk, har min brandjour och försöker leva mig igenom grådagarna. Ska åka till Österrike på skidsemester över sportlovet, ska bli kul att få uppleva skidåkning i alperna, vilket jag inte gjort tidigare. Se om det är lika häftigt som man tror.

RSS 2.0